Cadeaubon


Een aantrekkelijk aanbod ook voor niet-leden van OSV de Lamantijn!

Een introductieduik "met perslucht" op de maandagavond.

Onze Leden kunnen door middel van een duikcadeaubon een introductieduik weggeven.

Je herkent ’t vast wel: er valt iets te vieren en je weet écht niet wat je als cadeau voor familieleden, collega’s, buren en vrienden moet bedenken. Daar hebben we iets op bedacht!

We bieden aan de leden duikcadeaubonnen á €45 - per stuk aan, welke vervolgens door de ontvanger ingeruild kan worden voor een introductieduik in het zwembad.

Cadeaubon om te duiken Ook voor niet-leden van OSV de Lamantijn bieden we deze cadeaubon aan !

Op speciale maandagavonden kunnen deze bonnen verzilvert worden als een echte duik.

Aanmeldingen door inschrijven bij Jacques Groen, hoofd opleidingen, voor de NOB 1, 2 en 3 ster opleidingen. Per e-mail aan Jacques Groen: jacquesgroen@gmail.com of telefoon c.q. een sms aan: 06-51184009.

Tijdens deze kennismakings - of wel introductieduik, waarvoor je wel 14 jaar of ouder moet zijn, krijg je eerst een stukje theorie waarin de basis theorie van het duiken met perslucht wordt behandeld. Aansluitend krijg je dan praktijk in het zwembad “De Witte Brug” van Castricum, waarbij je gaat ervaren hoe het is om onder water te ademen en misschien zelfs wat rond te zwemmen.

De prijs voor deze introductieduik of cadeaubon is inclusief entree in het zwembad en het gebruik van alle benodigde duik- en snorkel-apparatuur onder deskundige leiding.

Op de speciale introductie maandagavonden word er voorafgaand aan uw introductieduik een theorieles gegeven van 19:40 – 20:40 uur om dan aansluitend te starten met de praktijkles, dus eerst materiaal halen, even omkleden, het opbouwen van je duikset onder begeleiding om dan met de instructeur te duiken tot even voor tien uur.

Na deze duik kan je natuurlijk met een ervaring rijker naar direct naar huis of aan de bar nog wat drinken om met elkaar en de instructeurs je ervaring te delen of plannen maken voor een volgend onderwateravontuur met OSV de Lamantijn.