Opfrissen van je duikvaardigheden?


Een tijdje niet meer gedoken, slechte ervaring gehad of je duikvaardigheden opfrissen?

Je kunt voor een opfrisduik in overleg met een van onze instructeurs / instructrices van OSV de Lamantijn terecht op de maandagavonden tussen 21.00 en 22.00 uur.

Een opfrisduik is nuttig als je geruime tijd niet gedoken hebt en je het belangrijk vindt je vaardigheden te oefenen. Of je apparatuur weer eens uit te proberen om zo op elk moment veilig en zelfverzekerd van het duiken te genieten. Een goed voorbeeld is mensen die niet in Nederland duiken, maar voor de (duik)vakantie weer even de vaardigheden willen opfrissen. Het is zeer nuttig en aan te bevelen omdat u onder begeleiding van een ervaren instructeur te water gaat.

Tijdens de opfriscursus worden alle oefeningen doorgenomen. Om te beginnen met de buddy check op de kant. Daarna is er alle tijd om de oefeningen in het water te doen om het vrije gevoel van het duiken weer terug te krijgen. De opfrisduik wordt in het zwembad De Witte Brug in Castricum gegeven, tenzij er redenen zijn om dit in het buitenwater te doen, dan moeten we even overleggen over waar en wat. We verzekeren je dat je weer met een gerust gevoel de onderwaterwereld kunt verkennen.

Opfrissen in het zwembad € 35,00 inclusief gebruik van materialen als fles, BCD, etc. In het buitenwater zijn de kosten € 75,00 inclusief gebruik van duikmateriaal - geen kleding.

Aanmeldingen via door inschrijven bij André Dijkman.