Evenementen


26/06/2021

26 juni, de Midzomer - nachtduik

Op 26 juni is er de traditionele en zo spannende Midzomer nachtduik..! Nadere informatie volgt. In het algemeen duiken we in Vinkeveen en hebben een hapje, drankje na de duik.

07/06/2021

Buitenduiken vanaf juni in 2021

Nog even en we gaan gewoon weer buiten het water in. Om sneller met elkaar te kunnen afspreken is de App natuurlijk ideaal. Als je een ochtend-middag-avond zin hebt om te duiken zet je gewoon een berichtje in de App en wie weet heb je wel een buddy voor een leuke duik

Vanaf 7 juni is het weer tijd om op de maandagavonden op verschillende locaties buiten te duiken. Net als vorig jaar komt er in de week voor de duik een email met de locatie. Afgelopen jaar werden de locaties gepland door Fred Vonk. De evenementen commissie zorgt niet voor de buddyparen. Die ontstaan op de locatie door een ieder zelf af te spreken.

28/05/2021

Zeeland weekend traditioneel van eind mei en in september

Elk jaar duiken we in het voorjaar en in het najaar in Zeeland in het Grevelingenmeer of de Oosterschelde. We hopen op goed zicht zodat we weer mooie duiken kunnen maken. Aan de gezelligheid heeft het niet gelegen. We verblijven op duikcentrum de Witte Boulevard, Renesse, in het grote huis.

Vrijdagavond visdiner – zaterdag ontbijt en lunch – zaterdagavond BBQ-diner – zondagochtend ontbijt en lunch –koffie en thee is het hele weekend inclusief. Als je iets anders wilt drinken of snacken dan moet je dat zelf meenemen.

De kosten voor dit hele weekend zijn 90 euro pp.

Opgeven via e-mail: lamantijnevenementen@gmail.com

02/05/2021

Openingsduik buitenduiken eind april, begin mei.

Het is de eerste duik dat de nullo’s het buitenwater in gaan. Daar maken we altijd met z’n allen een gezellige ochtend van. De eerste buitenduik maar eerst een kopje koffie met wat lekkers. Dan de heerlijk frisse duik. Met daarna een lekkere lunch en de duik evalueren.

Laat even weten of je komt ivm de broodjes!!!!!!

Opgeven via e-mail: lamantijnevenementen@gmail.com

14/04/2021

Aankondiging ALV van OSV de Lamantijn

De Algemene Leden Vergadering ( ALV - 2021) wordt midden april 2021 op de camping de Kei, Provincialeweg 1/3 te Castricum gehouden. De eigenaar van de boerderij, Arnold Res, stelt voor deze gelegenheid zijn campinggasten lokaliteit ter beschikking. Aanvang ALV 2021 om 20.00 uur.

01/01/2021

Duikvergunning Vinkenveen

In het duikgebied van Vinkenveen is het verplicht om een duikvergunning te hebben. Deze kun je verkrijgen bij de Airdiving duikshop ter plaatsen en is dit jaar €25,00 voor een jaar duik plezier. Dit is niet de moeite waard van een boete. Je kunt het formulier alvast downloaden en dan ingevuld meenemen. Klik hier voor formulier ook in de duikshop verkrijgbaar.

15/10/2020

Ledenlijst

Er staat een ledenlijst op de site.

Dus als je iemand zoekt, staat hij op het beschermde ledendeel van de site. Ook vind je hier de Wie is Wie, het fotoalbum. We hebben nog niet van iedereen een foto of misschien sta je niet zo leuk op de foto. Neem een kijkje. Mocht je een andere foto hebben voor op de site dan kun je een nieuwe foto mailen (formaat maakt niet uit.